Arjen juhlaa vuodesta 1999

Kakkugalleria on yrittäjävetoinen, dynaaminen ja asiakaslähtöinen yritys. Yrittäjinä toimivat Mira Joutsen ja Sami Granroth, jotka ovat myös yrityksen perustajat. Molemmilla on taustalla vankka alan kokemus ja asiantuntemus, sekä ehtymätön intohimo alaa kohtaan. Kakkugalleriassa työskentelee yli kymmenen intohimoista leipuri-kondiittoria ja asiakkaita palvelee joukko ihania ja taitavia myyjiä.

 
 
yritys2.jpg
 
yritys3.jpg

Uutta, kevyttä, laadukasta ja raikasta

Kakkugalleria on muodostunut vuosien varrella käsitteeksi, joka symboloi uutta, kevyttä, laadukasta ja raikasta tyylisuuntausta alalla.

Haluamme tarjota elämyksiä asiakkaillemme, niin juhliin kuin arjen pieniin hetkiin. Laaja ja tarkkaan harkittu valikoimamme takaa, että tilaisuuteen kuin tilaisuuteen löytyvät herkut meiltä. Meidät tunnetaan myös erittäin laadukkaasti valmistetuista kahveista ja laaja teevalikoimamme ihastuttaa teenystäviä. Haluamme olla helposti tavoitettavissa, lähellä asiakasta, kulman takana, kotimatkan varrella. Kakkugalleria on paikka, joka kutsuu rentoutumaan hetkeksi.

 

Kakkugalleriaan töihin tai harjoitteluun

Oletko motivoitunut alan ammattilainen, haluatko töihin tiimiimme? Voit lähettää avoimen hakemuksen, seuraa alla annettuja ohjeita:

Otsikko: Avoin hakemus kahvilat / tuotanto / muu
Sisältö: CV sekä avoin hakemus
Lähetä osoitteeseen: rekry@kakkugalleria.fi

Oletko alan innostunut ja ahkera opiskelija, haluatko suorittaa harjoittelusi meillä? Otamme harjoittelijoita tuotantoon.

Voit lähettää hakemuksen, seuraa alla annettuja ohjeita:
Otsikko: Työharjoittelu 
Sisältö: 
• Nimesi
• Opiskelupaikkasi ja vuosikurssi
• Harjoittelun ajanjakso
• Kerro miksi haluat juuri Kakkugalleriaan harjoitteluun

Lähetä osoitteeseen: info@kakkugalleria.fi

yritys4.jpg
 
yritys5.jpg
 

Yhteystiedot

Tilaukset ja tiedustelut
Puh. 09 241 2014
info@kakkugalleria.fi

Hallinto

Sami Granroth
toimitusjohtaja
050 567 5378
etunimi@kakkugalleria.fi

Mira Joutsen
hallituksen puheenjohtaja
050 594 3927
etunimi@kakkugalleria.fi